Spring naar content
Dwang & Seks

Hoe herken ik een loverboy?

Een loverboy ziet er vaak goed uit, is meestal ouder dan jij en heeft een vlotte babbel. Hij is lief voor je en geeft je complimentjes. Kortom, hij geeft je veel aandacht. Hij zorgt ervoor dat jij verliefd op hem wordt en dat je hem helemaal vertrouwt. Je denkt dat hij ook verliefd op jou is. Daarna probeert hij jou afhankelijk van hem te maken. Bijvoorbeeld door jou ruzie te laten maken met je beste vrienden en je ouders. Als je ruzie hebt met je vrienden en je ouders, zorgt hij ervoor dat je alleen nog maar met hem kan praten en omgaan.

Overhalen tegen je zin

Vervolgens zal hij proberen om jou dingen te laten doen die je eigenlijk niet wilt. Hij laat jou bijvoorbeeld een lening of telefoonabonnementen afsluiten op jouw naam terwijl hij er gebruik van maakt. Of hij haalt je over om seks te hebben met zijn vrienden.

Seks met andere mannen

Wanneer je al seks hebt moeten hebben met zijn vrienden is de stap om ook met andere mannen seks te hebben, die daarvoor betalen, heel klein. Je loverboy zal dit ook met jou proberen en voor je het weet, werk je dan als prostituee. Dit kan achter het raam zijn, in een raamprostitutiestraat, een seksclub of gewoon vanuit een woning.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=CY9-Ql4UvIU