Spring naar content
Nieuws

Meld misdaad anoniem!

Vermoed je dat je vriendin in handen is gevallen van een loverboy? Word je lastiggevallen door je ex? Weet je wie een overval of inbraak heeft gepleegd? Wie drugs verhandelt? Waar wapens zijn verstopt? Meld het. Dat kan anoniem.

Meld Misdaad Anoniem (M.) is een onafhankelijk meldpunt van criminaliteit en misdaad. Ben je bang voor wraak? Heb je zelf iets gedaan waar je spijt van hebt? Blijf er niet mee rondlopen. Meld het. Zo help je ook anderen.

Anoniem

M. is dé plek waar je anonimiteit verzekerd is. Er werkt een klein team van goed opgeleide mensen. Zij zullen jouw anonimiteit beschermen. In een vertrouwelijk gesprek nemen zij de details van je melding met zorg door. Ze bieden je een extra vangnet: voor als je wel wilt melden, maar niet bekend wilt worden. 

Melding

M. is een onafhankelijke organisatie en is geen politie. Alleen als jouw anonimiteit gewaarborgd kan worden, stuurt M. de anonieme melding door naar instanties zoals de politie. Die instanties doen vervolgonderzoek om te bekijken of, wanneer en hoe ze het beste kunnen ingrijpen.

Bereikbaarheid

M. is zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kan je 24/7 melden via meldmisdaadanoniem.nl/melden. Kijk voor meer informatie op Meld Misdaad Anoniem

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ZzU2CLh5Sms